Ulykker

Førstehjælpskursus med fokus på hjælp ved ulykker
​​Hos ABC-Care tilbyder vi et førstehjælpskursus på ved ulykker. Dette førstehjælpskursus kan afholdes hvor end du ønsker, men vi afholder oftest i og omkring Randers, Aalborg og Aarhus. Der er tale om et førstehjælpskursus med fokus på praktiske øvelser i førstehjælp ved ulykker.

Formålet med førstehjælpskursus til ulykker er struktur og handling efter behov
​Deltageren på dette førstehjælpskursus skal lære at handle ud fra førstehjælpens hovedpunkter. Desuden skal han eller hun lære at udføre relevant livreddende hjælp til personer med fremmedlegemer i de øvre luftveje, med bevidsthedspåvirkning og med tegn på kredsløbssvigt.

Deltageren skal desuden kunne skabe sikre forhold for sig selv og den tilskadekomne i forbindelse med el-ulykker, trafikulykker, drukneulykker, hængning og strangulering, brønd- og siloulykker samt ulykker med maskiner og brand.

Deltageren skal endvidere kunne yde hjælp ved større ulykker, herunder at kunne nødflytte tilskadekomne, der ligger på jorden eller sidder i en bil. ​Ved ulykker tager man først basiskursus på timer og derefter tilvælger man flere kursus efter behov. Eksempelvis førstehjælpskursus til blødninger og brud.

Deltageren vil også få kendskab til principper for psykisk førstehjælp i de første minutter.

Deltageren lærer hjælp til alle slags ulykker

​Indholdet i dette førstehjælpskursus har fokus på:

  • El-ulykker, trafikulykker, drukneulykker, hængning og strangulering, brønd- og siloulykker samt ulykker med maskiner og brand
  • Vurdering af personer og livreddende førstehjælp
  • ​Bevidsthedspåvirkling
  • ​Psykisk førstehjælp
  • ​Kredsløbssvigt
  • ​Nødflytning
  • ​Sideleje
  • ​Tilkaldelse af hjælp

​Alle kan deltage, og undervisningen gennemføres med et minimum af teori, men med fokus på det praktiske og de praktiske øvelser.

Kontakt os hos ABC-Care for at høre mere eller for at tilmelde dig et førstehjælpskursus. Du kan ringe til os på telefon 61 31 90 00. Du kan også skrive til os på info@abc-care.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os