Hjertestarterkursus

Hjertestarterkursus redder liv og førlighed
Her hos ABC-Care tilbyder vi et hjertestarterkursus med god og personlig vejledning. Vi afholder F.eks. vores hjertestarterkursus i Randers, Aarhus og Aalborg. Formålet med et hjerterstarterkursus er naturligvis at redde et liv, men også at redde liv på den måde så folk kommer tilbage til deres normale tilværelse.

Formålet med et hjerterstarterkursus er at man skal kunne handle hurtigt
Som deltager på vores hjertestarterkursus lærer du at betjene en hjertestarter, som det meste af tiden selv fortæller dig hvad du skal gøre. Med et hjertestarterkursus hjælper du med at skabe tryghed, samtidigt med at du lærer at handle hurtigt og korrekt når du benytter en hjertestarter. Det er nemlig de første minutter der gør sig gældende når der er tale om et hjertestop.

​Chancen for overlevelse flader med ca. 10% hvert minut, hvis der ikke påbegyndes hjertemassage. Dels er det afgørende for dig at tilskadekomne bevare førligheden for at vedkomne vil kunne komme tilbage til arbejdsmarkedet.

75% af dem der er i arbejde når de kommer ud i for en ulykke/ et hjertestop, kommer tilbage til arbejdsmarkedet, hvis de får den rette førstehjælp i rette tid. Det er dette vi underviser i, med vores hjertestarterkursus.

​I Danmark er der ca. 5.400 mennesker om året der falder om med et hjertestop uden at være indlagt på hospitalet, men kun omkring 16% overlever. Dette tal vil vi forsøge at fordoble med F.eks. vores hjertestarterkursus.

​Kontakt os gerne for at høre mere om dette hjertestarterkursus
Det er alle der kan deltage på et hjertestarterkursus, og undervisningen gennemføres som udgangspunkt hjemme hos dig eller på din arbejdsplads. Du kan kontakte os hos ABC-Care for at få flere oplysninger eller for at booke et kursus

​I kan ringe til os på telefon: 61 31 90 00, eller skrive til vores e-mail på: info@abc-care.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os