​​ Professionel førstehjælpsuddannelse

✔ Kurser hos specialister

✔ Kurser til personale

​5 ud af 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

​Førstehjælp redder liv. Vær den der gør forskellen..

Førstehjælp er vigtigt at kunne da alle pludselig risikerer at stå ansigt til ansigt med en alvorlig hændelse hvor hurtig handling er nødvendig, for at gøre en forskel, måske mellem liv eller død for et andet menneske. Det kan selvfølgelig også være mindre alvorligt, men hvor der skal gøres noget, og helst det rigtige. Derfor tilbyder vi en lang række af forskellige førstehjælpskurser.

​Den nye kursusstruktur indenfor førstehjælp giver dig som bruger, mange flere muligheder for at vælge lige netop det du har brug for. 

Abc-Care tilbyder en bred vifte af kurser indenfor førstehjælp. Kurser til private, erhverv, institutioner og køreskoler mm. Her bliver du på sikker og tryg vis guidet igennem teoretisk og praktisk undervisning, så du bliver i stand til at handle når behov opstår.

Basisuddannelser er minimumsuddannelser der sætter deltageren i stand til at handle ved f.eks. hjertestop eller ulykker. Vi anbefaler, at basisuddannelser kombineres med tilvalgsuddannelser efter behov.

Tilvalgsuddannelser består af en række uddannelser der hver i sær omhandler specifikke førstehjælpsmæssige kompetencer, spændende fra førstehjælp ved livstruende blødninger til førstehjælp ved småskader. Abc-Care anbefaler, at der gennemføres en basisuddannelse inden tilvalgsuddannelser gennemføres.

Funktionsuddannelser er Abc-Cares anbefalinger til uddannelsesniveau for bestemte mål- eller faggrupper. Funktionsuddannelserne består af basisuddannelser, tilvalgsuddannelser og i enkelte tilfælde af særtillæg.

Opdateringsuddannelser er Abc-Cares mulighed for dem der vil vedligeholde og opdatere den viden og de færdigheder der er erfaret på basisuddannelser. Abc-Care anbefaler at man opdaterer sin viden ved at gennemgå en opdateringsuddannelse hvert andet år. Tilvalgsuddannelser kan ikke opdateres, men skal gennemgås på ny.

Ønsker du at tage et førstehjælps kursus?​