​​ Professionel førstehjælpsuddannelse

✔ Kurser hos specialister

✔ Kurser til personale

Ring til os på:

61 31 90 00

Skriv til os:​

info@abc-care.dk

​5 ud af 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

Hjertestarterkursus redder liv og førlighed

​Hos ABC-Care tilbyder vi et hjertestarterkursus med personlig vejledning. Vi afholder eksempelvis vores hjertestarterkursus i Randers, men vi kommer også gerne ud på offentlige og private arbejdspladser i blandt andet Aarhus og Aalborg. 

Formålet med et hjertestarterkursus er naturligvis at redde liv, men også at redde liv på en måde, så folk kan komme tilbage til en normal tilværelse.

Formålet med et hjertestarterkursus er at kunne handle hurtigt

​Deltageren på vores hjertestarterkursus lærer at betjene en hjertestarter, som i øvrigt selv fortæller, hvad man skal gøre. Men et hjertestarterkursus hjælper med at skabe tryghed, således man kan handle hurtigt og korrekt. Det er nemlig i de første minutter efter et hjertestop, at der kan gøres en forskel.

Dels er det afgørende for overlevelse, og chancen for at overleve falder med cirka 10 % per minut, hvis der ikke påbegyndes hjertemassage. 

​Dels er det afgørende for at bevare førligheden og at kunne komme tilbage til arbejdsmarkedet. 75 %, der er i arbejde, kommer tilbage til arbejdet, hvis de får den rigtige førstehjælp fra starten med vores førstehjælpskursus

Der er cirka 3.500-4.000 personer om året, der falder om med hjertestop uden at være indlagt på hospitalet, men det er kun omkring cirka 12 %, der overlever. Dette tal vil vi forsøge at fordoble med eksempelvis et målrettet hjertestarterkursus.

Se indholdet af kursus her

Kontakt os gerne for at høre mere om dette kursus

​Alle kan deltage på dette hjertestarterkursus, og undervisningen gennemføres som udgangspunkt hjemme hos dig eller på din arbejdsplads. Du kan kontakte os hos ABC-Care for at få flere oplysninger eller for at booke et kursus. 

Du kan ringe til os på telefon 61 31 90 00. Du kan også sende en e-mail til os på info@abc-care.dk.

Ønsker du at tage et førstehjælps kursus?​

Adresse

ABC-Care

Kobbersmedevej 35

8920 Randers NV

CVR: 34262578